80+ Mooie en inspirerende spreuken voor het afscheid van een gewaardeerde collega

Laatst bijgewerkt op 26 september 2023 om 20:10

Array

Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van een gewaardeerde collega. Hun vertrek laat een leegte achter in het kantoor en in onze harten. Maar in plaats van alleen te treuren over hun vertrek, laten we samen herinneren en vieren wat ze hebben toegevoegd aan deze professionele reis. Als eerbetoon aan deze bijzondere persoon hebben we een pagina samengesteld vol met meer dan 80 mooie en inspirerende afscheidsspreuken om te delen tijdens dit emotionele moment.

Op deze pagina vind je woorden van troost, humor, aanmoediging en reflectie die helpen om het vertrek van je collega te verzachten. Deze spreuken zijn ontworpen om te inspireren, te motiveren en te herinneren aan de waarde die ze hebben toegevoegd aan ons team en ons leven.

Wij hopen dat deze verzameling van inspirerende afscheidsspreuken je zal helpen om je collega’s uit te zwaaien met liefde, respect, een lach en waardering. Laat deze woorden een blijvende herinnering zijn aan de mooie tijd die jullie samen hebben doorgebracht en een bron van motivatie voor hun toekomstige avonturen.

Afscheid collega spreuken en teksten
Ik heb het voorrecht gehad om met je te mogen samenwerken. Dank je wel daarvoor.
Er zijn maar weinig collega’s die zo’n positieve invloed op mij hebben gehad als je en ik ga je heel erg missen. Dankjewel daarvoor en ik hoop dat je nieuwe baan een mooie volgende stap voor je zal zijn.
Je bent zo behulpzaam en vriendelijk geweest. Altijd stond je voor me klaar.
Een nieuwe reis begint, vol mogelijkheden en kansen.
Nu al mis ik onze vrijdagmiddagborrels en de lol bij de waterkoeler. Je gevoel voor humor maakte mijn dag altijd beter. Geniet van je oude dag. Ik proost op je vanavond.
Heel tof voor jou dat je een nieuwe uitdaging hebt gevonden, maar ik baal toch wel een beetje omdat ik je vanaf nu moet missen.
Ook al ben je met pensioen, de deur van ons kantoor staat altijd voor je open. Voel je vrij om langs te komen wanneer je zin hebt in een goed gesprek.
Ik kan nog steeds niet geloven dat je vertrekt. Wat een gemis zal dat zijn. Laten we binnenkort nog eens lunchen om in stijl afscheid te nemen.
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is voor jou gekomen en ik wens je veel geluk met je nieuwe baan!
Een vaarwel is een kans om opnieuw ‘hallo’ te zeggen in de toekomst.
Ik ga je heel erg missen, vooral de gezellige momenten die we samen hadden. Heel veel succes en geluk met alles dat op je pad komt.
Ik heb het altijd een hele eer gevonden om met je samen te mogen werken en ik wens je een hele gelukkige en succesvolle toekomst.
Laat je nieuwe baas maar zien dat ze een topper hebben gescoord. Succes en het gaat je goed!
Ik ben super trots op je en wens je veel plezier met deze mooie volgende stap.
Ik heb ervan genoten om met je samen te werken.
Het is moeilijk voor ons om je te zien vertrekken, maar we gunnen het je van harte. Veel succes.
Voordat je weggaat, wil ik je graag nog even in het bijzonder bedanken voor…
Toen ik hoorde dat je weggaat, was ik helemaal van de kaart en ik baal er nog steeds enorm van. Dankjewel voor de prachtige tijd die we samen mochten hebben en ik wens je heel veel succes met het nieuwe avontuur!
Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.
We zullen je missen, maar we weten dat je een succesvolle toekomst tegemoet gaat.
Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. We hebben mooie dingen samen meegemaakt en fraaie resultaten geboekt. Jouw tomeloze inzet, begrip, wijsheid en humor, daar heb ik van genoten. Dank je wel. Ik ga je missen en wens je veel succes bij je volgende stap.
Super fijn hoe wij elkaar altijd konden vinden. We waren het niet altijd met elkaar eens, maar vanuit een prachtig wederzijds respect kwamen we er wel altijd samen uit. Je was oprecht een collega waarop ik kon bouwen. Dank je wel.
Hé topper! Jammer dat je weggaat. Het was altijd super gezellig met jou. Ik ga je heel erg missen!
Gefeliciteerd met je nieuwe baan, jammer dat je weggaat! Wat zal ik je missen! Succes met je nieuwe job en laat ze daar maar eens een poepie ruiken!
Je hebt je pensioen verdiend, maar dat maakt het niet makkelijker om afscheid te nemen. We hopen je nog eens te treffen voor een kop koffie bij ons op kantoor.
Je bent niet langer hier, maar jouw erfenis zal voortleven.
Sommige collega’s zijn echte pareltje en zo iemand ben jij. Ik vind het dan ook heel erg jammer dat je weggaat, maar wens je alle geluk met je nieuwe job.
Dank je wel. Ik heb altijd met veel plezier met je samengewerkt.
Ik kon altijd bij jou terecht voor een luisterend oor. Als we samen gingen sparren over oplossingen, kwamen we tot bijzondere mooie en nieuwe ideeen.
Jammer dat je weggaat, veel succes met je nieuwe job!
Bedankt voor de mooie tijd die we samen hadden en succes met je nieuwe job!
Ik vind het echt verschrikkelijk dat je weggaat, maar ik begrijp het heel goed: zo’n mooie kans laat je niet aan je voorbij gaan. Dus ik zou zeggen: go for it!
Je gaat weer een mooie stap in je carrière maken en ik weet zeker dat je ook hier een succes van maakt. Veel plezier, veel geluk en veel succes!
Afscheid nemen is niet altijd fijn. Maar de herinneringen zijn en blijven goed en daar wil ik je graag voor bedanken.
Collega’s komen en gaan en de meeste ben je zo weer vergeten, maar jou zal ik altijd bij me dragen. Dankjewel voor een hele mooie tijd die ik samen met jou heb mogen beleven.
Hé kerel/meid, wat geweldig dat je de volgende stap in je carrière gaat maken. Dit is precies wat je altijd al wilde. Heel veel succes en geluk!
Wat hebben wij veel mooie dingen samen meegemaakt hier. Bedankt daarvoor. Ik ga je oprecht missen hier.
Vandaag is je laatste werkdag hier. We hebben een mooie tijd gehad samen. Ik weet nog wel toen je hier voor het eerst binnen kwam lopen / bijzondere herinnering. Je liet meteen zien wie je bent en waar je voor staat. En dat siert je. Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd. Dank je wel en veel succes verder.
Bij deze wil ik graag mijn dank uiten voor wat jij allemaal voor ons bedrijf hebt gedaan. Echt geweldig. Daar kunnen we nog jarenlang op verder bouwen.
Je gaat beginnen aan een nieuwe uitdaging. Ik wil je enorm bedanken voor de fijne samenwerking.
Dankbaar voor de tijd die we hebben gedeeld; op naar nieuwe avonturen!
Wat zal ik je missen! Succes met je nieuwe job en laat ze daar maar eens een poepie ruiken!
Van harte gefeliciteerd met de nieuwe weg die je inslaat. Ik weet zeker dat je het helemaal gaat maken!
Bedankt voor alle steun en support die je me hebt gegeven en ik vind het heel jammer dat je vertrekt. Ik ga je heel erg missen! Veel geluk en succes met je nieuwe job!
Jouw nalatenschap zal blijven schijnen, zelfs als je weg bent.
Gefeliciteerd en succes met je nieuw baan!
Ik had geluk met een mentor zoals jij en nog meer geluk om je een vriend te mogen noemen. Het was een waar genoegen om met je te werken.
Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van een loyale vriend en collega. Je zult gemist worden. Ik wens je heel veel geluk tijdens je pensioen. Je hebt het verdiend.
Dank je wel voor alle ruimte en kansen die je me geboden hebt. Het was fijn om met je samen te mogen werken.
Jouw glimlach en positiviteit zullen we nooit vergeten.
Ik heb in mijn hele loopbaan nooit met iemand gewerkt die ijveriger is dan jij. Gefeliciteerd met je welverdiende pensioen. Maak er wat moois van.
Jij hebt altijd een fantastische bijdrage geleverd aan de werksfeer hier. Dank je wel daarvoor. Jouw humor, energie, wat zal het saai worden zonder jou.
We delen vele mooi en leuke herinneringen. Jammer dat er geen nieuwe meer bijkomen. Ik wens je veel geluk!
Jouw vertrek laat een leegte achter, maar ook ruimte voor nieuwe kansen.
Het is jammer dat je weggaat, ik vond het altijd prettig met je samen te werken. Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!
Je vertrekt als collega, maar je blijft voor altijd een vriend.
Je hebt altijd blijk gegeven van professionaliteit en eerlijkheid in alles wat je doet. Dat waardeer ik in jou.
Een collega zoals jij is moeilijk te vervangen, maar we wensen je het allerbeste.
Jouw positiviteit ga ik enorm missen. Ik wens je alle goeds en veel plezier met je nieuwe baan!
Je bent een top collega en ik ga je heel, heel, heel erg missen. Bedankt voor alles en succes met alles!
Een nieuwe deur opent zich wanneer een andere sluit. Veel succes in jouw nieuwe hoofdstuk!
Afscheid nemen is niet het einde; het is het begin van een nieuw hoofdstuk.
Ik kan niet wachten om te ontdekken wat je gaat doen in deze nieuwe fase van je leven. Laten we contact houden en zorg goed voor jezelf.
Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik wens je alle succes en geluk in je verdere carrière.
Het is echt heel jammer dat je gaat, maar ik begrijp heel goed dat je zo’n geweldige kans niet aan je voorbij laat gaan.
Gefeliciteerd met je nieuwe baan, jammer dat je weggaat!
Jouw vaardigheid, daar heb ik onwaarschijnlijk veel van geleerd. Ik hoop je in de toekomst nog vaker tegen te komen en dat ik dan nog meer van je kan leren.
Jouw impact blijft in ons hart gegrift, zelfs als je fysiek vertrekt.
Er komt een prachtige uitdaging voor je aan. Laten we alsjeblieft contact houden.
Hoewel we maar kort samenwerkten, had je toewijding een positieve impact op mij en op de rest van het team. Ik hoop dat je pensioen je mooie, nieuwe uitdagingen brengt. Geniet ervan.
Wat ben ik trots op jou en op de stap die je gaat maken. Dit past helemaal bij jou en ik wens je heel veel succes en geluk.
De beste manier om afscheid te nemen, is met een glimlach en een belofte om elkaar weer te ontmoeten.
Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte collega. Eentje waar je op kunt bouwen en waar je mee kunt lezen en schrijven. Jij was zo’n collega voor mij. Dank je wel.
Deze zag ik echt niet aankomen, maar het is je van harte gegund! Veel geluk en veel succes met deze mooie stap!
Voor mij: jammer dat je weggaat. Voor jou: een geweldig mooie kans. Veel geluk en het gaat je goed!
Ik wens je heel veel succes, maar vooral heel veel plezier met je nieuw baan en ik weet zeker dat je het helemaal gaat maken!
Samenwerken met jou heb ik altijd een feest gevonden en ik weet zeker dat je nieuwe baas veel plezier aan je gaat beleven.
Je nieuwe collega’s zullen enorm blij zijn met je komst. Bedankt voor alles en veel geluk!
Elke dag hadden we samen wel iets te klagen dus moet ik een ander slachtoffer vinden. Veel succes kerel/meid!
Ik koester de mooie herinneringen aan de dingen die we samen hebben gedaan en hoop dat je veel plezier zult hebben bij je nieuwe werkgever.
Het was een eer om zij aan zij met je te mogen werken. Bedankt voor het begeleiden van het team door alle ups en downs. Ik wens je het beste voor de toekomst.
Het is niet het einde, maar het begin van een nieuw avontuur.
Jouw inzet en passie zullen altijd onze inspiratie zijn.
Mensen zoals jij zijn moeilijk te vinden en het is dan ook niet onlogisch dat je zo’n mooie nieuwe stap in je carriere kunt en gaat maken. Ik weet zeker dat je het kunt en hoop je in de toekomst nog regelmatig tegen te komen. Veel succes.
Bedankt voor de tijd en energie die je hebt geïnvesteerd in ons team. We zullen je missen, maar we kijken uit naar de successen die je zult behalen in je nieuwe uitdagingen. Laten deze spreuken een bron van troost en inspiratie zijn tijdens dit afscheid en voor de toekomst die voor ons ligt.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *